Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, τα οποία θα αποσταλούν στους πληγέντες των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου, από την κακοκαιρία «Ιανός».

Η ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς, κατόπιν της δημόσιας έκκλησης για βοήθεια των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου, θα  συγκεντρώνεται από αύριο Τετάρτη έως την ερχόμενη Παρασκευή 09/10/2020, σε όλα τα περιφερειακά Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μας (Κορώνης, Χώρας, Μεθώνης, Χανδρινού και Βλαχόπουλου), αλλά και στην έδρα του Δήμου, σε χώρο του παιδικού σταθμού Πύλου, και από ώρα 09:00 έως 13:00.

Όσοι πολίτες, σύλλογοι και φορείς ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν κ.λ.π.), αλλά και μωρομάντηλα, γραφική ύλη, χαρτικά, (τετράδια, μολύβια, κλπ) καθώς και φάρμακα.

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους πληγέντες, καλεί όλους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2723360266 – 2723360246 – 2723360230.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print