ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν βραδιά αφιερωμένη στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 στις 21:00, στον προαύλιο χώρο της Οικίας Τσικλητήρα, στην Πύλο, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής θα τιμηθεί από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος για την προσφορά του στις τέχνες και τον πολιτισμό. Ο πιο δημοφιλής Έλληνας Καλλιτέχνης σύμφωνα με ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε στο διαδίκτυο το 2012, θα βρίσκεται στην Πύλο για να παραστεί στην τιμητική αυτή εκδήλωση.

Βέβαια ο Γιάννης Σμαραγδής δεν έρχεται για πρώτη φορά στο Δήμο Πύλου-Νέστορος καθώς εδώ πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι». Μετά την ταινία του αυτή, το 2013 σε λίστα στον διεθνή ιστότοπο IMDB ο Γιάννης Σμαραγδής κατατάσσεται δεύτερος μετά τον Μιχάλη Κακογιάννη, στους 20 καλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο προαύλιος χώρος της Οικίας Τσικλητήρα θα μετατραπεί σε «θερινό σινεμά» και παρουσία του σκηνοθέτη θα γίνει προβολή της ταινίας «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print