Αγροτική Οδοποίια Έδρας Τ.Κ. Βλαχόπουλου

Ένα ακόμα σημαντικό έργο υλοποιείται στο Δήμο Πύλου-Νέστορος.

Ο Ανάδοχος του έργου, Ζωντανός Ηλίας υπέγραψε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 τη σύμβαση με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες κατασκευής του έργου.

Η Αγροτική Οδοποιία έδρας Τ.Κ. Βλαχόπουλου είναι έργο για το οποίο η πίστωση προήλθε από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη Ελλάδας 2007-2013» προϋπολογισμού 615.000€.

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, κατάφερε να εντάξει το συγκεκριμένο έργο στο πρόγραμμα πολιτικής αγροτικής ανάπτυξης 2007-2013 για την Ελλάδα, καθώς η τοπική κοινότητα Βλαχόπουλου είναι κατά βάση αγροτική περιοχή, στοχεύοντας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στον τομέα της γεωργίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αγροτικές περιοχές.

Ο Δήμαρχος κ. Καφαντάρης αφού ευχήθηκε το καλό ξεκίνημα στον ανάδοχο του έργου, τόνισε ότι πρόκειται για σημαντικό έργο το οποίο θα συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και θα ενισχύσει την ενασχόλησή τους με τις αγροτικές εργασίες, δίνοντας επιπλέον ώθηση στην γεωργική παραγωγή. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print