ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Αλλάζει η μέρα και ο χώρος όπου γίνονταν μέχρι τώρα οι λαϊκές αγορές σε Πύλο, Κορώνη, Χαρακοπιό, Χώρα και Βλαχόπουλο. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλου-Νέστορος και αναμένεται η έγκρισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με την απόφαση «οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν μία φορά την εβδομάδα, εκτός Κυριακής. Σε περίπτωση αργίας, εθνικών ή τοπικών εορτών κ.λπ. η αγορά μεταφέρεται μόνο άλλη εργάσιμη ημέρα».

ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

– Λαϊκή αγορά Κορώνης: Θα λειτουργεί στις δύο πλευρές του δρόμου, δυτικά της πλατείας Μώλου (από κτήριο πρώην Αγροτικής Τράπεζας έως τη νότια γωνία του δημοτικού κτηρίου Ταρσούλη – Κοντομάτη), κάθε Σάββατο αντί Κυριακής. Οι συνολικές θέσεις – πάγκοι ανέρχονται σε 26.

– Λαϊκή αγορά Χαρακοπιού: Θα λειτουργεί εντός του χώρου στάθμευσης οχημάτων, σε ημέρα που θα καθοριστεί.  Οι θέσεις – πάγκοι θα ανέρχονται σε 16.

– Λαϊκή αγορά Χώρας: Θα λειτουργεί στις δύο πλευρές της οδού Λιγουδίστης (βόρεια της πλατείας) και στην οδό Σπ. Μαρινάτου (ανατολικά της πλατείας), κάθε Παρασκευή. Οι συνολικές θέσεις ανέρχονται σε 52.

– Λαϊκή αγορά Πύλου: Θα λειτουργεί στις δύο πλευρές της οδού Γρηγορίου Επισκόπου, κάθε Σάββατο. Οι θέσεις ανέρχονται σε 31.

– Λαϊκή αγορά Βλαχόπουλου: Θα λειτουργεί μπροστά από το περιφερειακό ιατρείο, κάθε Πέμπτη. Οι θέσεις – πάγκοι θα ανέρχονται σε 8.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print