Ανακατασκευή εισόδου της Κορώνης

Ολοκληρώθηκε το έργο της ανακατασκευής εισόδου της Κορώνης. 
Πιο συγκεκριμένα, με την ανακατασκευή αυτή, συνεπάγεται η βελτίωση της προσβασιμότητας των Δημοτών στο κέντρο της πόλης από το Δήμο Πύλου-Νέστορος. Η ανακατασκευή ξεκινάει από την είσοδο της πόλης και καταλήγει στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου. Αρχικά, έγινε αφαίρεση της παλιάς, φθαρμένης ασφάλτου που δημιουργούσε προβλήματα στη κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο ολοκληρώθηκε εντός τριών ημερών από την έναρξη των εργασιών, με σκοπό να μην υπάρχει κόλλημα με τη κυκλοφορία, λόγω των εορτών.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της εικόνας και της λειτουργικότητας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και ειδικότερα της Κορώνης, δήλωσε ότι η αναγκαιότητα αυτού του έργου είναι σπουδαίας σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Με σεβασμό στο περιβάλλον συνεχίζουμε τη διεκδίκηση σημαντικών έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.

Όλες αυτές οι προσπάθειες στόχο έχουν την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ολόκληρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Η πόλη της Κορώνης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της περιοχής, εξυπηρετώντας της πάσης φύσεως δραστηριότητες των κατοίκων και των επισκεπτών που σχετίζονται µε την αναψυχή και το τουρισμό.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print