ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου ξεκίνησε η πρώτη φάση διανομής αθλητικού υλικού στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Ο αθλητισμός για τα παιδιά είναι μια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση. Η ενεργή συμμετοχή τους σε αθλήματα ενισχύει τη φυσική τους κατάσταση, αυξάνει την αυτοπεποίθησή

τους, προασπίζει την υγεία τους, τους διδάσκει την αξία της ευγενούς άμιλλας.

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος βελτιώνονται, ενισχύοντας ταυτόχρονα το πρόγραμμα εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής (ΚΔΑΠ) στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής αποτελεί το πρόγραμμα εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής (ΚΔΑΠ) να απασχολεί τα παιδιά δημιουργικά με πολλές δραστηριότητες και εργαστήρια ώστε να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο.

Σε δήλωση ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

«Η Δημοτική Αρχή ενισχύει συνεχώς το έργο των εκπαιδευτικών και βελτιώνει τις υποδομές των σχολικών μονάδων του Δήμου Πύλου – Νέστορος, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας. Στεκόμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο σχολείο και δίνει κίνητρο στα παιδιά μας να εξελίσσονται.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print