ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων ενδυναμώνουν την προσδο­κία μας για ένα καλύτερο αύριο και μας προτρέπουν να προσεγγίσουμε το πραγματικό μήνυμα της γεννήσεως του Θεανθρώπου, που είναι η αγάπη, η ελπίδα και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Ο  Δήμος μας και σε αυτές τις εορτές θα σταθεί δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγ­μα­τι­κή ανάγκη, προσφέροντας την αγάπη του με όσα μέσα διαθέτει.

Δυστυχώς, ο φετινός εορτασμός βρίσκει την ανθρωπότητα να δοκιμάζεται από ένα αόρατο ιό, ο οποίος απειλεί ανθρώπινες ζωές και σκορπίζει παντού θλίψη. Ας μην επιτρέψουμε όμως στο φόβο να κυριεύσει τις καρδιές μας, διότι ο Χριστός μας στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ας υψώσουμε τα μάτια της ψυχής στον ουρανό, προσευχό­μενοι για όσους δίνουν μάχη για τη ζωή, για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που υπερβάλουν εαυτόν, για τους χιλιάδες που έχασαν τη μάχη για ζωή, αλλά και για τους οικίους τους, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια.

Ευχόμεθα εγκαρδίως σε όλους τους συνδημότες μας, αλλά και τους εργαζομένους του Δήμου, ιδιαιτέρως δε σε αυτούς που θα βρίσκονται στο καθήκον τις άγιες ημέρες, να έχουν υγεία, δύναμη και κάθε ευτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

Ας γίνει λοιπόν  η καρδιά μας κατάλυμμα, στο οποίο θα γεννηθεί ο Χριστός και θα ανατείλει η ελπίδα στον κόσμο.

Καλά Χριστούγεννα- Χρόνια πολλά!»

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print