ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος προχώρησε σε ανοιχτό διαγωνισμό, για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 175.000,00€, με πόρους από το Υπουργείο Εσωτερικών (150.000,00€) και το Δήμο Πύλου-Νέστορος (25.000,00€). Το απορριμματοφόρο όχημα θα είναι καινούργιο, πρόσφατης κατασκευής, με συμπιεστή απορριμμάτων, χωρητικότητας 16 m3.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσουμε τη διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου. Φιλοδοξία μας είναι να ολοκληρωθεί η σχετική προμήθεια εντός Ιουλίου, ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στην ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου, που εργάστηκαν για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τη συγχρηματοδότηση. Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η διαχείριση  του δύσκολου τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Συνεχίζουμε το έργο μας στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας».

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print