Δήλωση δημάρχου για μια “νέα εποχή στο Δήμο Πύλου – Νέστορος”

Κοινή πορεία χαράζουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι παρατάξεις «Δίπλα στο δημότη» με επικεφαλής το νυν δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και «Κοινωνία σε κίνηση» με επικεφαλής τον Ηλία Κανάκη.
«Γυρνάμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά. Ενώνουμε τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις και τους άφθαρτους – από την εξουσία και τις θέσεις – ανθρώπους, με στόχο τη συμπόρευση ιδεών και τάσεων. Καλωσορίζω τον Ηλία Κανάκη και εύχομαι να δώσουμε έναν ωραίο αγώνα, αφήνοντας στην άκρη τις πίκρες του παρελθόντος. ‘Οραμά μας είναι να εστιάσουμε στον αγροτικό τομέα, να κοιτάξουμε περισσότερο τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γεωργία. Η συνεργασία μας αυτή, θέλουμε να φέρει τα αγροτικά προϊόντα στο προσκήνιο και με τις κατάλληλες κινήσεις, στις εκθέσεις και στις αγορές όλου του κόσμου. Το μέλλον είναι μπροστά κι εμείς μπορούμε να το φτιάξουμε όπως ονειρευόμαστε. Καλή μας αρχή» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Π. Καρβέλας.
Ως νέοι αντιδήμαρχοι ορίζονται οι: Ηλίας Κανάκης και Παναγιώτης Μιχαήλ (άμισθοι). Παραμένουν στις θέσεις τους ως αντιδήμαρχοι οι: Διονύσιος Αγγελόπουλος, Αναστάσιος Χρονόπουλος, Δημήτριος Γαϊτάνης, Δημήτριος Σιψάς, Μιχαήλ Καραβίδας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print