ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΛΟΥ

“Ένθερμο συμπαραστάτη βρήκαν οι βανδαλιστές του δημοτικού σταδίου Πύλου και του γηπέδου 5χ5 τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτριο Καφαντάρη, ο οποίος βρήκε  την ευκαιρία να μας υπομνήσει για μια ακόμη φορά το ταλέντο του στον λαϊκισμό και την πολιτική των εντυπώσεων, που εφάρμοσε ανεπιτυχώς και προεκλογικά με το «πριν» και το «μετά», ένα τομέα στον οποίο ως πρώην Δημοτική Αρχή διέπρεψε, οδηγώντας τον Δήμο σε τέλμα και ανυποληψία.

Πράγματι, εικόνες καταστροφής της δημοτικής περιουσίας, σαν αυτές που προβάλλει σε σχετική του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καφαντάρης, δείχνουν έλλειψη σεβασμού και παιδείας, προκαλώντας θλίψη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Θλίψη όμως προκαλεί και η πλήρης διάλυση που κληρονομήσαμε από τον «σπεσιαλίστα» του είδους, πρώην Δήμαρχο. Χρέη και ανεξόφλητες υποχρεώσεις χιλιάδων ευρώ παρέλαβε η Δημοτική μας Αρχή, που αφορούν το Ν.Π.Δ.Δ. ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», στο οποίο υπάγονται οι παιδικοί σταθμοί, το δημοτικό στάδιο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε οφειλή στη ΔΕΗ 30.000 , στον ΟΤΕ 12.000, εργατικές διάφορες ύψους 8.500€, καθώς και διάφορες οφειλές προς τρίτους ποσού περίπου 15.000 και δικαστικές απαιτήσεις ποσού 35.000.

Είναι χαρακτηριστικό των «μικρών» και «ανεπαρκών» ανθρώπων, να προσπαθούν να απαξιώνουν το έργο και την προσπάθεια των διαδόχων τους, ειδικά όταν δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την αυτοκριτική τους…  Επίσης θλίψη προκαλεί και η απεγνωσμένη προσπάθεια του πρώην Δημάρχου να πάρει «πόντους», αναδεικνύοντας τέτοια φαινόμενα καταστροφών, αλλά και ο τρόπος που το πράττει.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή, με συνέπεια και εργατικότητα αλλάζει καθημερινά την όψη του Δήμου, επιβάλλοντας νοικοκύρεμα και ευταξία σε όλα τα επίπεδα. Η διαφορά γίνεται αντιληπτή από τους συνδημότες μας και προφανώς αυτό προκαλεί ανασφάλεια και πανικό στον κ. Καφαντάρη.

Θα ήθελα από τους συμπολίτες μου ενεργή συμμετοχή στην διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας και στην αποφυγή πράξεων βανδαλισμού, καθώς αυτό αποτελεί ιερή υποχρέωση όλων μας.

Τέλος, γνωρίζουμε στους πάντες ότι κάθε καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική είναι ευπρόσδεκτη, προς βελτίωση της πολιτικής μας και δεν ανεχόμεθα σε καμία περίπτωση τις αήθεις επιθέσεις, που σκοπό έχουν τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας σε όλα τα επίπεδα”.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print