ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παναγιώτης Καρβέλας

Χαιρετισμός Δημάρχου

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος και σας καλώ να περιηγηθείτε στον διαδικτυακό μας χώρο για να γνωρίσετε τον Δήμο μας. Έναν τόπο ιδιαιτέρου φυσικού κάλους, για τον οποίο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον μεταμορφώσουμε σε τόπο ανάπτυξης και ευημερίας.

Μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας δημιουργούμε δίαυλο επικοινωνίας με τους δημότες, αλλά και με τους χιλιάδες επισκέπτες ανά τον κόσμο. Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, όπως και η γνωριμία των επισκεπτών μας, με τις φυσικές ομορφιές του τόπου, την πολυσήμαντη ιστορία του και τον πολιτισμό του.

Θέτουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη και επιχειρούμε να καταστήσουμε τον Δήμο μας πρωτοπόρο στην on line εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Καρβέλας
Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Καρβέλας γεννήθηκε στην Φοινικούντα Μεσσηνίας, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει ειδικευθεί σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, παρακολούθησε επιτυχώς προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, σε θέματα Διοίκησης Προσωπικού, Νομοθεσίας Προμηθειών, Ελέγχου Διαχείρισης και Δημοσίου Διπλογραφικού-Λογιστικού των Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού.

Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Φοινικούντας, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεθώνης, καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Επιπροσθέτως, έχει χρηματίσει μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων-Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Νομού Μεσσηνίας, μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και μέλος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Νομού Μεσσηνίας.

Στις 2 Ιουνίου 2019 εξελέγη Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και ανέλαβε τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου 2019.