ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/1/2022 ΣΕ ΣΤΕΝΩΣΙΑ, ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ, ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid test), σε Στενωσιά, Χανδρινού, Σουληνάρι και Βλαχόπουλο, του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας όντας σε άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία κ. Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, για τα δεδομένα και την πορεία του κορωνοϊού στην Μεσσηνία και ειδικότερα στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, συζήτησαν τον βέλτιστο σχεδιασμό που επιβάλλεται να ακολουθηθεί προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα για τη διενέργεια rapid test.

Η Δημοτική Αρχή επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων και αιτήθηκε την διενέργεια καθημερινών rapid tests, για την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε ενηλίκων εμβολιασμένων είτε μαθητών, ώστε να περιορίζεται άμεσα η διασπορά σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Το αίτημα του Δημάρχου έγινε δεκτό από τον κ. Βλαχοδημητρόπουλο και αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests στις παρακάτω περιοχές και τις αντίστοιχες ώρες:

  • Στενωσιά 9.00 – 10.00
  • Χανδρινού 10.15 – 11.30
  • Σουληνάρι 12.00 – 13.00
  • Βλαχόπουλο 13.30 – 15.00
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print