ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΟΛΑΚΑΣ

Συνεχίζονται τα σημαντικά έργα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος με την ένταξη του έργου «Ασφαλτόστρωση Αγροτικής οδού μεταξύ Τ.Κ. Κουκουνάρας και οικ. Σχοινόλακας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας» του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου, προϋπολογισμού 769.500,00 €, αφορά στην ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού μεταξύ της Κουκουνάρας και της Σχοινόλακας του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

«Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς έχουμε υποχρέωση και οι δύο θεσμοί να στηρίζουμε τους πολίτες. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την ένταξη ενός ακόμα σημαντικού έργου οδοποιίας στο πρόγραμμα Φιλόδημος. Η Δημοτική Αρχή έχει στόχο τη διεκδίκηση έργων που διασφαλίζουν την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας στον τόπο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Η χρηματοδότηση του έργου, πραγματοποιείται μέσω πόρων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print