ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΕΓΚΑΙΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Την έκθεση ζωγραφικής του κ. Αναστάσιου Κουφού εγκαινίασε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος στο ισόγειο της οικίας Κ. Τσικλητήρα με πλήθος κόσμου να συγχαίρει τον καλλιτέχνη για τα εξαίρετα έργα του.

Ο κ. Κουφός Πύλιος στην καταγωγή, μετρά πάνω από 30 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, έχοντας στο βιογραφικό του πολλά βραβεία και διακρίσεις. Ασχολείται 30 χρόνια με την αγιογραφία και διατέλεσε καλλιτεχνικός προϊστάμενος της δισκογραφικής εταιρίας Columbia επί 25ετίας όπου φιλοτέχνησε άπειρα εξώφυλλα δίσκων σχεδόν όλων των παλιών γνωστών τραγουδιστών.

Στην έκθεση του πολλοί από τους πίνακες του έχουν ως θέμα ομορφιές της Πύλου, την Ναυμαχία του Ναβαρίνο, τον Βασιλιά Νέστορα και άλλα.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε τα εξής: «Είναι τιμή για εμάς και τον τόπο μας το έργο του κ. Τάσου Κουφού. Ενός ανθρώπου ταλαντούχου, δημιουργικού και πάνω απ’ όλα φιλόπατρι. Είμαστε εδώ να στηρίζουμε όλες αυτές τις δράσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Μόνο υπερήφανοι θα μπορούσαμε να νοιώθουμε σε μία τέτοια στιγμή. «

Η έκθεση του καλλιτέχνη που οργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Πύλου-Νέστορος θα φιλοξενείται καθημερινά 11:00-13:00 μ.μ. το πρωί και 20:00 με 22:00 μ.μ. μέχρι τις 20 Αυγούστου 2018.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print