ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που ανήγγειλε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, ολοκληρώθηκε προ ολίγου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου Νέστορος.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου επεσήμαναν τα επικίνδυνα σημεία της περιοχής και μίλησαν για τις ενέργειες του κάθε τμήματος σε περίπτωση ανάγκης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος Περικλής Κοντογόνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σαρδέλης, ο Προϊστάμενος του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Τζιβίσκος, η Γραμματέας του Συντονιστικού Οργάνου Ελένη Παρασκευοπούλου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, η Προϊσταμένη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου Γόνη Διονυσοπούλου, ο Λιμενάρχης Πύλου Νίκος Παπακωνσταντίνου, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Πύλου Ηλίας Γρίβας και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλου Δημήτρης Γραμματίκας.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ. για σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τις έντονες βροχοπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.civilprotection.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print