ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ενέργειες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς υλοποιήθηκαν από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος σύμφωνα και με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, ώστε να δεχθούν τα σχολεία με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή προέβη σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα έχει ληφθεί για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού καθαριότητας και εφοδιασμού των σχολικών μονάδων με τα απαραίτητα μέσα προστασίας, έναντι της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του ανέφερε: «Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, με τη Δημοτική Αρχή να έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την επίλυση των ζητημάτων που συνδέονται με την εκπαίδευση. Θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας με τους Διευθυντές Α’Βαθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να επιτύχουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας. Συγχαίρω τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Κωνσταντίνο Ρομπάκη, καθώς και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτριο Γαϊτάνη και Δημήτριο Σιψά, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί το νέο σχολικό έτος με ομαλότητα».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print