ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Μεθώνης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τον Covid-19 σε Τουρισμό και Εστίαση». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με διοργανωτή τη Σχολή Τουρισμού Καλαμάτας και το Ι.Ι. Ε.Κ. Καλαμάτας «Οριζων» και συνδιοργανωτές την «ΑΝΕΛΙΞΗ» σύμβουλοι επιχειρήσεων και την PARATUS EUROPE. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα – που μόλις πρόσφατα έχουν τεθεί σε ισχύ – αφορούν κι επηρεάζουν τη λειτουργία του συνόλου των τουριστικών επιχειρήσεων, είτε αυτές βρίσκονται στο χώρο της διαμονής λ.χ ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.α., είτε αυτές βρίσκονται στο χώρο της εστίασης & της διασκέδασης λ,χ εστιατόρια, καφέ, beach bar κ.α.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να μιλήσουν εξαιρετικοί εισηγητές, που θα αναλύσουν τα κρίσιμα σημεία της νέας νομοθεσίας, καθώς και τον ορθό τρόπο εφαρμογής της, αλλά θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των επαγγελματιών.  Παράλληλα θα γίνει σύντομη ανάλυση του τρόπου διαχείρισης της κρίσης σε επικοινωνιακό επίπεδο και μέσα από την on line παρουσία της επιχείρησης ή του προορισμού. Τα πρωτόκολλα έχουν συνταχθεί στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κι μη ορθή εφαρμογή τους επισύρει υψηλά διοικητικά πρόστιμα κι αναστολή λειτουργίας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print