ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Στο Δήμο Πύλου – Νέστορος λειτουργούν τρεις παιδικοί σταθμοί (Πύλου– Χώρας– Χαρακοπιού), οι οποίοι ενισχύθηκαν με επιπλέον προσωπικό, εργασιακής σχέσης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4745/2020 (για αντιμετώπιση του COVID-19 από τους Ο.Τ.Α.), όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 175 του N. 4764/2020.

Να σημειωθεί, ότι οι σταθμοί λειτουργούν από τις 7 π.μ. έως 4 μ.μ. και από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Ιουλίου του επομένου έτους. Αιτήσεις – εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κενές θέσεις νηπίων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

Παιδικός Σταθμός Πύλου: 27230-22700, Παιδικός Σταθμός Χώρας: 27630-31224, Παιδικός Σταθμός Χαρακοπιού: 27250-41261.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση δομών που στηρίζουν το παιδί στην προσχολική ηλικία, αλλά και την οικογένεια. Με διαρκή μέριμνα και πάντα στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας,  θα προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να ικανοποιούμε το σύνολο των αιτήσεων, σε συνάρτηση με το προσωπικό, αλλά και την τήρηση των μέτρων, που επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες που  προκλήθηκαν από την πανδημία. Αποδεικνύουμε έμπρακτα, ότι στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πολίτες του Δήμου Πύλου – Νέστορος τις δομές που τους αρμόζουν, αλλά και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών του εκπαιδευτικού έργου, έχοντας πάντα συμμάχους στο πλευρό μας το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό των δομών».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print