ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΥΛΟΥ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ένα ακόμα σημαντικό έργο του Δήμου Πύλου-Νέστορος εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για την ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού Πύλου, έργο ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία. Η ανάπτυξη κατάλληλων υποδομών και ιδιαίτερα στο χώρο της παιδείας αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, συνέταξαν τις σχετικές μελέτες και ολοκλήρωσαν τάχιστα όλες τις σχετικές διαδικασίες, οι οποίες οδήγησαν στο σημερινό ευτυχές αποτέλεσμα.

Έτσι μετά τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση του παραπάνω έργου στο ΔΕΠΙΝ- Πελοποννήσου 2007-2013, προϋπολογισμού 1.249.587,61 ευρώ.

Το έργο αφορά την ανέγερση παιδικού και βρεφονηπιακού σταθμού στην πόλη της Πύλου. Το κτίριο θα διαμορφωθεί σε δύο επίπεδα, με ξεχωριστές εισόδους και θα έχει συνολικό εμβαδόν 791,40 τ.μ..

Η κατασκευή είναι ειδικά μελετημένη και σχεδιασμένη σύμφωνα με προδιαγραφές διημέρευσης και φιλοξενίας νηπίων, ως προς το κτιριολογικό πρόγραμμα, τη διάρθρωση των χώρων, τη χρήση υλικών και τους κανόνες ασφαλείας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print