ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τ.Κ. ΣΟΥΛΗΝΑΡΙΟΥ» ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ένα ακόμα σημαντικό έργο με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου» εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013”, με προϋπολογισμό 369.000,00 Ευρώ και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πύλου-Νέστορος.

Στο υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται εντός σχεδίου πόλης της τοπικής κοινότητας Σουληναρίου, προβλέπεται η κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο και περιμετρικά αυτού θα τοποθετηθούν πυλώνες φωτισμού. Εκτενέστερα, θα διαμορφωθεί η είσοδος των υφιστάμενων αποδυτηρίων, ενώ θα πραγματοποιηθεί τσιμεντόστρωση του περιβάλλοντα χώρου, περιμετρικά του κτηρίου και του χώρου εισόδου. Επίσης, στον αγωνιστικό χώρο θα κατασκευασθεί αποστραγγιστικός αγωγός ομβρίων υδάτων.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, τόνισε «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου σχετικά με την άμεση ένταξη του έργου αυτού. Είναι φανερό ότι η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πύλου-Νέστορος με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποδεικνύεται γόνιμη, καθώς έργα βελτίωσης σαν και αυτό βαίνουν με γοργούς ρυθμούς προς την υλοποίησή τους. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τον αγώνα για μια καθημερινότητα γεμάτη ποιότητα, με έργα παντού.» 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print