ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΥ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Το έργο με τίτλο «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΣΙΟΥ» και προϋπολογισμό 3.544.000,00 € εντάχθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Αμπελοφύτου και Κορυφασίου κρίνεται ως έργο άμεσης προτεραιότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και την αξιοποίηση των υποδομών που έχουν ήδη κατασκευαστεί στο πλαίσιο του έργου «Αποχέτευση και Βιολογικός Καθαρισμός Δημοτικής Ενότητας Νέστορος του Δήμου Πύλου – Νέστορος».

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε σχετικά: «Η Ποιότητα ζωής των πολιτών μας άλλα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική μας προτεραιότητα. Τα Δίκτυα Αποχέτευσης Κορυφασίου – Αμπελοφύτου είναι πλέον γεγονός, μετά από τη σημερινή ένταξη του έργου στο ΠΔΕ από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Μια προσπάθεια χρόνων έφτασε στο τέλος της. Συνεχίζουμε!»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print