ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α.ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Στυλίδας και Πρόεδρος του κόμματος «Τελεία», κ. Απόστολος Γκλέτσος, μαζί με τους συνεργάτες του, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μεσσηνία και τη Λακωνία.

Ο κ. Καφαντάρης, αφού καλωσόρισε στο δήμο το φίλο και συνάδελφο, Δήμαρχο κ. Γκλέτσο και τους συνεργάτες του, τους ενημέρωσε για θέματα που άπτονται του αγροτικού και τουριστικού τομέα στην περιοχή, καθώς και της μακραίωνης ιστορίας του τόπου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Εμβληματική Κοινότητα της Κορώνης και το έργο του Δήμου Πύλου-Νέστορος για την προστασία και ανάδειξη της Μεσογειακής Διατροφής ως άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το σήμερα και το αύριο της αυτοδιοίκησης και το ρόλο που αυτή μπορεί να παίξει, ώστε η χώρα μας να γυρίσει σε ρυθμούς ανάπτυξης και προοπτικής, διότι σήμερα η αυτοδιοίκηση είναι μοχλός που παράγει και δημιουργεί.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καφαντάρης προσέφερε στον κ. Γκλέτσο, ως αναμνηστικό δώρο, μια πλακέτα με το σύμβολο του δήμου και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Ο κ. Γκλέτσος με τη σειρά του εξέφρασε την αγάπη του και την στήριξή του στον αγώνα που δίνει ο κ. Καφαντάρης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη για την αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Αντιδημάρχων του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print