ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ

«Αποδεικνύουμε καθημερινά την προσήλωσή στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της εικόνας του δήμου μας με αναπτυξιακά έργα» υπογράμμισε σε δήλωσή του σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτριος Καφαντάρης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο χώρο εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών στον παραλιακό δρόμο της Μεθώνης, καθώς και για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου του οικισμού.

 

Στην επίσκεψη εργασίας η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Με ικανοποίησή διαπίστωσα σήμερα την ομαλή πορεία για την ολοκλήρωση των έργων που υλοποιούνται στην Τοπική Κοινότητα της Μεθώνης. Με την ολοκλήρωση των έργων αυτών η παραλιακή ζώνη της Μεθώνης βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα της και κατ’ επέκταση αυξάνει την επισκεψιμότητα των τουριστών. Παράλληλα η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου συμβάλει στην περιβαλλοντική ασφάλεια του τόπου μας.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print