ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΚΑΙ Π. ΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μεσσηνίας, κ. Ελένη Αλειφέρη και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας, κ. Περικλή Μαντά, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις δράσεις και τις προοπτικές του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, όπου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Λεωνίδας Γαϊτάνης και Υπηρεσιακά Στελέχη του Δήμου, ο Δήμαρχος ενημέρωσε για ζητήματα σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου, ενώ συζητήθηκαν και θέματα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, με έμφαση στην ανέγερση του Γυμνασίου-Λυκείου Κορώνης και στην υποδομή του εθνικού και επαρχιακού δικτύου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καφαντάρης ανέφερε ότι η υλοποίηση των έργων στο δήμο βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο, υπογραμμίζοντας ότι: «Το έργο που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή είναι εξέχουσας σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Στον καθημερινό μας αγώνα, σημαντικός συνεργάτης είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την οποία έχουμε συνεχή επικοινωνία, για θέματα που αφορούν τα έργα υποδομών. Η αγαστή συνεργασία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη κοινών στόχων ανάπτυξης, καθώς απευθυνόμαστε στους ίδιους ανθρώπους  και έχουμε την ίδια ευθύνη για την οικονομική ευρωστία και την ανάπτυξη του τόπου αυτού.»

Από τη μεριά της, η κ. Αλειφέρη ανέφερε: «Σήμερα, έγινε μια πιο εξειδικευμένη συνεργασία με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τα Υπηρεσιακά Στελέχη του δήμου, για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν το δήμο Πύλου-Νέστορος, είτε αυτά αφορούν τα υπό εξέλιξη έργα και τις συνεργασίες, είτε είναι σχετικά με σχεδιασμούς που θα κινητοποιηθούν για την επόμενη πενταετία.»

Με το κλείσιμο της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχες καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει, ενώ τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία τους. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print