ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΩΡΑ-ΜΕΤΑΞΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στο έργο αποκατάστασης ζημιών τμήματος του δρόμου μεταξύ των Κοινοτήτων Χώρας και Μεταξάδας, πραγματοποίησε εχθές το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημητρίου Γαϊτάνη και κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Δηλώνοντας ικανοποιημένος με την πορεία των εργασιών, ο Δήμαρχος ανέφερε: «Με μεθοδικότητα συνεχίζουμε τις εργασίες, για την αποκατάσταση καταστροφών του δρόμου, που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, στοχεύουμε στην ασφαλή προσβασιμότητα οχημάτων και πολιτών. Είμαστε διαρκώς δίπλα στο Δημότη, τηρώντας την υπόσχεση μας για μια ποιοτική καθημερινότητα. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Τεχνική Υπηρεσία για την επίβλεψη τόσο στο εν λόγω έργο, όσο και σε όλα αυτά που εκτελούνται την περίοδο αυτή στο Δήμο μας».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Γλυφάδας, όπου και επέβλεψε τις εργασίες συντήρησης και στεγανοποίησης της στέγης. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλυφάδας και δήλωσε, ότι υποστηρίζει εμπράκτως τον αγώνα τους, για τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο έργο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print