ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία “Ζορμπάς”, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Ο Δήμαρχος, επισκεπτόμενος την περιοχή της Μεθώνης, συνοδεία του επιβλέποντος μηχανικού του Δήμου Γεωργίου Τζιβίσκου, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης επέμβασης στις οδούς της Κοινότητας, αλλά και την πρόοδο της ασφαλτόστρωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφότου ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την πορεία του έργου, δήλωσε: “Με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα “ΖΟΡΜΠΑ”, ικανοποιούμε τις ανάγκες των δημοτών, για ασφαλή προσβασιμότητα στους δρόμους του Δήμου μας. Γνωρίζουμε ότι το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής χρίζει αρκετών ακόμη παρεμβάσεων, λόγω των μεγάλων αναγκών του και γι αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε τη συστηματική μας προσπάθεια, για την υλοποίηση των παρεμβάσεων αυτών”.

Οι εργασίες αφορούν την υλοποίηση της σύμβασης με τίτλο: “Αποκατάσταση ζημιών στη διαδημοτική οδοποιία που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα ΖΟΡΜΠΑΣ”, η οποία έχει προϋπολογισμό μελέτης 724.000,00 € και υπογράφηκε στις 19 Οκτωβρίου 2020, στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, μεταξύ του Δημάρχου και του αναδόχου του έργου Ευσταθίου Τζικάκη.

Το έργο αποκατάστασης συνεχίζεται σε όλο το Δήμο, ενώ η εργολαβία έχει ήδη υλοποιήσει εργασίες στις Κοινότητες Μεσοποτάμου, Πύλας και Γλυφάδας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print