Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση για την “Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τον Covid-19 σε Τουρισμό και Εστίαση”

11 Ιουνίου 2020 @ 18:00 - 19:30

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Μεθώνης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για τον Covid-19 σε Τουρισμό και Εστίαση». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με διοργανωτή τη Σχολή Τουρισμού Καλαμάτας και το Ι.Ι. Ε.Κ. Καλαμάτας «Οριζων» και συνδιοργανωτές την «ΑΝΕΛΙΞΗ» σύμβουλοι επιχειρήσεων και την PARATUS EUROPE. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα – που μόλις πρόσφατα έχουν τεθεί σε ισχύ – αφορούν κι επηρεάζουν τη λειτουργία του συνόλου των τουριστικών επιχειρήσεων, είτε αυτές βρίσκονται στο χώρο της διαμονής λ.χ ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.α., είτε αυτές βρίσκονται στο χώρο της εστίασης & της διασκέδασης λ,χ εστιατόρια, καφέ, beach bar κ.α.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να μιλήσουν εξαιρετικοί εισηγητές, που θα αναλύσουν τα κρίσιμα σημεία της νέας νομοθεσίας, καθώς και τον ορθό τρόπο εφαρμογής της, αλλά θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των επαγγελματιών.  Παράλληλα θα γίνει σύντομη ανάλυση του τρόπου διαχείρισης της κρίσης σε επικοινωνιακό επίπεδο και μέσα από την on line παρουσία της επιχείρησης ή του προορισμού. Τα πρωτόκολλα έχουν συνταχθεί στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κι μη ορθή εφαρμογή τους επισύρει υψηλά διοικητικά πρόστιμα κι αναστολή λειτουργίας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Ιουνίου 2020
Ώρα:
18:00 - 19:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Μεθώνη
Πλατεία Παραλίας
Μεθώνη, Μεσσηνίας 24001 Ελλάδα
+ Χάρτης Google