Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΚΗΠΟΣ” ΤΟΥ BRUCE GOOCH

4 Σεπτεμβρίου 2021 @ 21:30 - 23:00

 

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  “Ο ΚΗΠΟΣ” ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ LOCKDOWN ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

 

 

 

Η Θεατρική Σκηνή Πόλις Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος παρουσιάζουν το έργο «Ο Κήπος» του διακεκριμένου Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch.

Πρωταγωνιστούν οι Στέλιος Μάινας και Κάτια Σπερελάκη.

Η παράσταση θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:30.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Λίγα λόγια για το έργο:

Βρισκόμαστε στα 70ς. Οι κοινωνικές σταθερές βρίσκονται υπό αμφισβήτηση. Η γέννηση μιας καινούργιας εποχής με το δικό της νοσταλγικό σάουντρακ, θα παρασύρει τους ήρωες έξω απ’ τα συνηθισμένα. Δυο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται. Ο Μπάρι, βετεράνος του Βιετνάμ κι οικοδόμος τώρα στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ. Καθώς πρέπει, άψογη επαγγελματίας και με ποιητικές ανησυχίες, έχει προσληφθεί από τον ανιψιό της πρώην γυναίκας του Μπάρι για να τον φροντίζει. Ο άξεστος χαρακτήρας του την τρέπει σε άτακτη φυγή όμως η συνέχεια τούτης της γνωριμίας κάθε άλλο παρά αναμενόμενη αποδεικνύεται. Ο Μπάρι δείχνει αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος ενώ η Λουίζ, στο πρόσωπο του, θα αναζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθεια.

Με φόντο την μουσική της δεκαετίας του 70, οι ήρωες θα συναντηθούν σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη.

Μια παράσταση ωδή στα 70ς και στην εκπλήρωση του ονείρου που γέννησε αυτή η εποχή.

Ο Κήπος (Tangled Garden) είναι το τελευταίο έργο του Bruce Gooch, σημαντικού ηθοποιού και συγγραφέα με επιτυχίες σε πολυάριθμες παραγωγές σε Η.Π.Α και Καναδά και ιδρυτικού μέλους της Εταιρείας Θεάτρου New Fangled Stages, η οποία εδρεύει στο Τορόντο.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα:
21:30 - 23:00
Κατηγορία Εκδήλωση: