ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας ανακοινώνει στους συνδημότες του, ότι μετά από πολύμηνο αγώνα, το έργο «Βελτίωση αθλητικών υποδομών του Δήμου Πύλου Νέστορος», εντάχτηκε στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, προϋπολογισμού 600.000,00 €. Με το έργο αναβαθμίζονται χώροι άθλησης του Δήμου, δίδοντας στη νεολαία τη δυνατότητα να αναπτύξει δεξιότητες και να αξιοποιήσει τον χρόνο της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, με απόφαση της Υπηρεσίας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» δεσμεύτηκε πίστωση ποσού 538.882,19 €, πλέον Φ.Π.Α. 24% για το έργο: «Επισκευές στα κτίρια Γυμνασίου- Λυκείου Μεθώνης & Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας», με σκοπό την κτιριακή αναβάθμιση των παραπάνω σχολικών μονάδων. Η συντήρηση αποτελούσε πάγιο αίτημα των μαθητών και των γονέων τους.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον πρώην Πρωθυπουργό και συνδημότη μας κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς και όσους εργάστηκαν για την ικανοποίηση των αιτημάτων και δηλώνει ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή, υπεύθυνη και σταθερή στις θέσεις της, με εργατικότητα και μέθοδο βελτιώνει τις υποδομές του Δήμου. «Η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών παραμένει αδιαπραγμάτευτη αρχή και με αυτήν θα πορευόμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print