ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Φορέας Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Δήμου Πύλου - Νέστορος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Το Ν.Π.Δ.Δ. με το όνομα «ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ» με τον διακριτικό τίτλο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» έχει έδρα την Πύλο και συστάθηκε με το ΦΕΚ 1332 Τεύχος Β’ / 16-06-2011.

Προήλθε από την συγχώνευση των μέχρι τότε υφιστάμενων Νομικών Προσώπων, τα οποία είναι τα εξής: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Πύλου, Δημοτικός Παιδικός Σταθμός  Χαρακοπίου, Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Χώρας, Δημοτικό Στάδιο Πύλου «Κωστής Τσικλητήρας», Φορέας Πολιτισμού και Αθλητισμού τ. Δήμου Παπαφλέσσα, Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός τ. Δήμου Νέστορος, Κ.Α.Π.Η. Σουληναρίου, Χρυσοκελλάριος Κοινοτική Βιβλιοθήκη, Κοινοτική Βιβλιοθήκη Χαρακοπίου και Θεμιστόκλειο Πνευματικό Κέντρο Κρεμμυδίων.

Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι η οργάνωση λειτουργιών ή δραστηριοτήτων και η παροχή υπηρεσιών που συνδέονται με τις αρμοδιότητες και αναφέρονται στους τομείς “Κοινωνική Προστασία” και “Αθλητισμός”. Η διάρκεια του Νομικού Προσώπου είναι αόριστη και διοικείται από εντεκαμελές Διοικητικό συμβούλιο με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη.

Το Οργανόγραμμα Ο.Ε.Υ. του Νομικού Προσώπου έχει δημοσιευτεί με αριθμό ΑΔΑ: Β416ΟΛΗ3-Π26 και μπορείτε να το δείτε από εδώ

Πρόεδρος:

Παναγιώτης Καρβέλας του Θεοδώρου (Δήμαρχος)

Αντιπρόεδρος:

Ελένη Μιχελή του Ηρακλή

Τακτικά Μέλη:

Άγγελος Μπίζος του Νικολάου

Ευσταθία Σπυροπούλου του Αθανασίου

Παναγιώτης Μπλάνας του Γεωργίου

Παναγιώτης Μαργιάνης του Μιχαήλ

Παναγιώτα Καλύβα του Ιωάννου

Αικατερίνη Καλαποθαράκου του Σταύρου

Ηλίας Κούβελας του Βασιλείου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑ

Αναστασία Πόπορη

Τηλ: 27233 60215

Δ/νση: Δημαρχείο, Πλατεία Νέστορος, 24001

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε τις σχετικές αποφάσεις στην ηλεκτρονική σελίδα diavgeia.gov.gr με  ΑΔΑ: 6ΚΙΠΩ1Β-Ν1Δ

Ανακοινώσεις Αλληλεγγύη