ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Φωταγωγήθηκε απόψε το  χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, την Πύλο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο γιορτινός στολισμός του Δήμου σε άλλα κεντρικά σημεία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου, σε μία λιτή τελετή, όπου ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας άναψε το δέντρο, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Πύλου Ηλία Γουρνά και του Προέδρου της ΔΕΥΑΠΝ Θεόδωρου Χαραμαρά.

 

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Σε πείσμα των δύσκολων ημερών φωταγωγήσαμε σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έδρα του Δήμου μας, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο στους συνδημότες μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές, γεγονός που μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, που σκοπό έχουν τη διασφάλιση του ύψιστου αγαθού της υγείας. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν. Εύχομαι εγκαρδίως στους συνδημότες μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία, εκφράζοντας την ευχή για γρήγορη απαλλαγή της ανθρωπότητας από τη δοκιμασία της πανδημίας».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print