ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος φόρεσε για τα καλά τα γιορτινά του! Με το σύνθημα του Δημάρχου Πύλου Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα φωταγωγήθηκαν με φαντασμαγορικό τρόμο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι διάκοσμοι στην κεντρική πλατεία της Χώρας, της Ασίνης και της Πύλου, μεταφέροντας σε όλους το μήνυμα της αισιοδοξίας και της χαράς.

Πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό! Οι πλατείες πλημμύρισαν με χριστουγεννιάτικη διάθεση, φως, μουσική, λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα ροφήματα εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Τις εκδηλώσεις φωταγώγησης τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος δημοτών όλων των ηλικιών, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων, των πολιτιστικών συλλόγων και των εμπορικών συλλόγων από όλες τις κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που έχει προκαλέσει το παρατεταμένο κλίμα της πανδημίας, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος θέλησε να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωριστά, με ένα εορταστικό πρόγραμμα και διαδραστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με χαρά, αγάπη και αλληλεγγύη.  Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας καλές γιορτές, με υγεία, ευημερία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print