Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΑΜΠΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος σας προσκαλεί την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 20.30, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο σε μια οπτικοακουστική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών με ελεύθερη είσοδο.

Η Τάμτα, το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, το απόλυτο fashion icon με το ευρηματικό στυλ και την ασυναγώνιστη ερμηνευτική ικανότητα θα παρουσιάσει την απόλυτη pop πρόταση του φετινού καλοκαιριού στο κέντρο του Δήμου, στην Πύλο.

Η εκρηκτική Τάμτα, στην 20ετή πορεία της, συνεχίζει να μας παρουσιάζει ανατρεπτικά και καθηλωτικά shows. Τα τραγούδια της συνεχίζουν να μονοπωλούν τα ραδιόφωνα με το διπλά πλατινένιο «Δεν είσαι εδώ» να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2020. Το ντουέτο με τις Μελιsses «Όλα τελειώσαν»   σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων, ενώ η νέα επιτυχία «Εκδρομή 2022» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έφτασε στην νο1 θέση του ελληνικού airplay chart και αποτελεί ήδη ένα από τα μεγαλύτερα HIT του καλοκαιριού.

Η Τάμτα φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες του παρελθόντος και του σήμερα και ένα πρόγραμμα με ελληνικά διαχρονικά τραγούδια που θα τραγουδήσουν μικροί και μεγάλοι και θα μετατρέψουν την πλατεία … σε ένα μεγάλο πάρτι! Φυσικά από το πρόγραμμα της δεν λείπουν και επιτυχίες όπως «Φταις», «Αγάπησε με», «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη», «Σ’ όποιον Αρέσει», «ότι είχα ονειρευτεί», «Replay», «seniorita», «hold on»,  «Δεν εισαι εδω», «Σ’Αγαπω», «Ολα τελείωσαν», «Εκδρομή».

Φέτος το καλοκαίρι, θα απολαύσουμε ξανά όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες που τόσο μας έχουν λείψει!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print