ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΩΝ COVID-19 (RAPID TESTS) ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19  (rapid test), στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας όντας σε άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία κ. Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, για τα δεδομένα και την πορεία του κορωνοϊού στην Μεσσηνία και ειδικότερα στον Δήμο Πύλου-Νέστορος, συζήτησαν τον βέλτιστο σχεδιασμό που επιβάλλεται να ακολουθηθεί προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα για τη διενέργεια rapid test.

Η Δημοτική Αρχή επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων και αιτήθηκε την διενέργεια καθημερινών rapid tests στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε ενηλίκων εμβολιασμένων είτε μαθητών, ώστε να περιορίζεται άμεσα η διασπορά σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Το αίτημα του Δημάρχου έγινε δεκτό από τον κ. Βλαχοδημητρόπουλο και αποφασίστηκε ότι από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως θα διενεργούνται καθημερινά δωρεάν rapid tests στο isobox έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλου, από τις 09:00 π.μ. έω ς τις 2.30 μ.μ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print