ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σήμερα στις 10 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στο Δημαρχείο. Η εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι του Δήμου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ανέλυσε τους στόχους του Δήμου για το 2014, τονίζοντας ότι για να τους πετύχουμε, χρειάζεται συλλογική δουλειά και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των εργαζομένων των τμημάτων του Δήμου. Επιπρόσθετα, συγχαίροντας τους εργαζόμενους που καταβάλλουν κάθε μέρα προσπάθεια δουλεύοντας σκληρά, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημότη, τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια πίστη και ζήλο. Δηλώνοντας συνεργάτης των εργαζομένων , ο Δήμαρχος, υποσχέθηκε να βοηθήσει από την πλευρά του όσο μπορεί, με στόχο την ανάπτυξή του Δήμου Πύλου-Νέστορος. 

Στη συνέχεια, o Δήμαρχος, δίνοντάς ολόψυχα τις ευχές του για ένα έτος γεμάτο ευτυχία και υγεία έκοψε τη πίτα, ή οποία, σε κλίμα χαράς, μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print