Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Σήμερα το πρωί, τελέσθηκε ο αγιασμός στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος και εν συνεχεία ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτριος Καφαντάρης, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση, μαζί με το Δήμαρχο, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Λιμενικου ταμείου, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού , καθώς και πλήθος κόσμου υπό τις ευλογίες του Ιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου της Πύλου.

Ο κ. Καφαντάρης ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και το 2014 να είναι ευτυχισμένο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσχέρειες. Επίσης, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο για το καλό του Δήμου και των Δημοτών του.

Τέλος, αφότου μοιράστηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους, το φλουρί κέρδισε ο κ. Βασίλης Καπερώνης, μέλος του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος παρέλαβε αναμνηστικό δώρο από το Δήμαρχο και αντάλλαξε μαζί του ευχές.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print