ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΠΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων εόρτασε σήμερα η Πύλος την Πολιούχο της Παναγία Μυρτιδιώτισσα.

Στον ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσως της Θεοτόκου, που βρίσκεται ενθρονισμένη η Θαυματουργός Εικόνα, την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και Φορέων, καθώς και πλήθους πιστών. Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού τελέσθηκε δέηση ενώπιον της Ιεράς Εικόνας.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του ανέφερε: «Η Μεγαλόχαρη Μυρτιδιώτισσα να χαρίζει υγεία και ελπίδα και να αποτελεί στήριγμα, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε ώστε σύντομα να απαλλαγούμε από τις δοκιμασίες. Εύχομαι ολόψυχα στους συνδημότες μου Πύλιους χρόνια πολλά και κάθε καλό. Η Παναγία να τους στηρίζει και να τους ενδυναμώνει στον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης».

Παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο Αντιπεριφερειάρης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print