ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Μια μοναδική μουσική βραδιά με τίτλο «Ελλάδα τα φεγγάρια σου, τ’ άστρα κι οι γειτονιές σου…» διοργανώνει απόψε, στην Πύλο, η Εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας, θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν μια βραδιά γεμάτη μαγεία, από τις εκπληκτικές μελωδίες του γνωστού, αγαπημένου συνθέτη… του δικού μας Θοδωρή Ξυδιά!

Η Φωτεινή Σαββατιανού και η Κατερίνα Κουρεντζή με τις υπέροχες, κρυστάλλινες φωνές τους και ο Γιάννης Λάρδης με την ξεχωριστή, λαϊκή χροιά του, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα επιλογών από γνωστές επιτυχίες του συνθέτη και όχι μόνο, που κάθε φορά μας ταξιδεύουν και μας συγκινούν.

Τους τραγουδιστές θα πλαισιώσουν αξιόλογοι μουσικοί: στο Μπουζούκι ο Αιμίλιος Κούμανης, στην Κιθάρα ο Νίκος Ασημάκης, στο Μπάσο ο Χρήστος Κεχρής, στο Κλαρινέτο και στο Μαντολίνο ο Γιάννης Σταθόπουλος και στο Πιάνο ο Θοδωρής Ξυδιάς.

Για όσους ενδιαφέρονται λοιπόν να απολαύσουν το σαγηνευτικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι μέσα από μια πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ας επισκεφθούν τον αύλειο χώρο του Τσικλητήριου, στην Πύλο, απόψε, 11 Αυγούστου 2014, στις 21:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print