ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με αθρόα συμμετοχή συνεχίζεται ο εθελοντικός καθαρισμός στο Δήμο Πύλου-Νέστορος από τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Εχθές το πρωί, συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία της Δημοτικής Ενότητας Πύλου και καθάρισαν την κεντρική Πλατεία, τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Πύλου, τα μνημεία στον κόλπο του Ναυαρίνου και την Παραλία Διβαρίου.

Η χθεσινή δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με συνδιοργανωτές το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου, το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου «Νέστωρ» και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Πύλου.

Σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών του Κέντρου Νέου Καλαμάτας, καθώς και του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, οι οποίοι βοήθησαν στον καθαρισμό της περιοχής Διβάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εθελοντές συνέχισαν το έργο καθαρισμού παρά το συννεφιασμένο και κατά διαστήματα βροχερό καιρό. Να θυμίσουμε ότι οι δράσεις καθαρισμού στο Δήμο Πύλου-Νέστορος ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και πρόκειται να συνεχιστούν για όλο το μήνα του Ιουνίου σε διάφορες περιοχές του δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης συνεχάρη για μια ακόμη φορά όλους τους συμμετέχοντες στον καθαρισμό της περιοχής μας, δηλώνοντας αισιόδοξος καθώς, όπως ο ίδιος τόνισε, η μεγάλη συμμέτοχη σε τέτοιες ενέργειες δηλώνει πολιτισμό, και θέληση για κοινωνική πρόοδο. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print