ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Αγαπητοί Συνδημότες,

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες συντάσσονται με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, έναντι του νέου Κορονοϊού nSars-CoV-2, ανακοινώνει τα εξής:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών, των ανοιχτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, έως και τις 27-3-2020.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα είναι:

  • τηλεφωνική, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου, καλώντας στο αριθμό 2723 (3) 60200, όπου και θα συνδέονται με την αρμόδια Υπηρεσία.
  • τηλεφωνική για εξυπηρέτηση υποθέσεων ΟΓΑ
  • ηλεκτρονική, μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων info@pylos-nestor.gr και dpylounestoros@gmail.com . Στα αιτήματα θα πρέπει να αναφέρονται ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας, ταχ. Διεύθυνση και αναλυτικά το κάθε αίτημα. Η υπηρεσία θα απαντά ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά.
  • ΜΟΝΟ για κατεπείγουσες περιπτώσεις θα επιτρέπεται η είσοδος και η δια ζώσης εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι θα εισέρχονται στο Δημαρχείο ένας την φορά, αφότου έχει πραγματοποιηθεί καταγραφή των στοιχείων του κατά την είσοδό τους και έχουν τηρηθεί οι κανονισμοί υγιεινής.
  • Το προσωπικό από δομές που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους (ΚΔΑΠ, κλπ), θα μετακινηθεί σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες προς υποστήριξη αυτών.
  • Η απολύμανση όλων των δομών του Δήμου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί, για όσο απαιτούν οι συνθήκες.
  • Για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου, την επικαιρότητα και όποια περαιτέρω πληροφόρηση μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος www.pylos-nestor.gr , όπως επίσης και τις σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης Δήμος Πύλου-Νέστορος/Municipality of Pylos-Nestor.

Η υφιστάμενη κατάσταση θα επανεκτιμείται και θα προσαρμόζεται σύμφωνα πάντα με τις εκδοθείσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print