ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»

«Σήμερα, 5 Ιουνίου, εορτάζουμε το περιβάλλον, τον τόπο όπου ο άνθρωπος, γεννιέται, κατοικεί, κάνει οικογένεια και δραστηριοποιείται. Εορτάζουμε, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε σε πλήρη εγρήγορση, ατομικά και συλλογικά, για την προστασία του.

Στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα, για να μπορέσουν να ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σημαντικά έργα, που αφορούν την ΥΔΡΕΥΣΗ, την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ και τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

Για να συνεχίσουμε να ζούμε με ευημερία, να χαιρόμαστε τον ήλιο, το νερό και τον αέρα, να απολαμβάνουμε τη χάρη των ακτών και των βουνοκορφών, να γευόμαστε τους καρπούς της γης που καλλιεργούμε, να επωφελούμαστε από τις φυσικές πηγές ενέργειας και για να νιώθουμε ασφαλείς, οφείλουμε να αγαπήσουμε το περιβάλλον! Να εκτιμήσουμε πραγματικά τις δυνατότητες του και να σεβαστούμε τις αντοχές του. Άνθρωπος και Περιβάλλον είμαστε αλληλένδετοι, γι αυτό και η προστασία του αποτελεί ύψιστο ζήτημα για όλους μας. Με αυτές τις σκέψεις, καλούμε όλους τους δημότες, να συνεργαστούν και να συμβάλλουν στη γενικότερη προσπάθεια της προστασίας του περιβάλλοντος, για ένα Δήμο φιλικό προς αυτό, ανθρώπινο και λειτουργικό».

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print