ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ενόψει των πιο γιορτινών ημερών του χρόνου , θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά του 2017 να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα μιας αισιόδοξης και δημιουργικής εποχής, μιας Χρονιάς γεμάτης Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία.

Κατά τη διάρκεια των δύσκολων συγκυριών του 2016, φάνηκε για μια ακόμη φορά η σημαντικότητα της ενότητας. Η δύναμη του να ενεργούμε όλοι μαζί. Αυτή η συμπαράσταση και η ενότητα που δείξατε σε εμάς όλον αυτόν τον καιρό λειτούργησε ευεργετικά στην προσπάθειά μας να αναπτυχθεί αυτός ο τόπος και να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας, να γίνει πιο ποιοτική.

Εκεί λοιπόν στηρίζεται και το έργο μας όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να προωθήσουμε σημαντικά έργα υποδομής, να βελτιώσουμε το επίπεδο παροχής των δημοτικών υπηρεσιών, να προγραμματίσουμε δράσεις προς όφελος των αδυνάτων, να μεριμνήσουμε για το περιβάλλον και να προβάλλουμε τη φυσική ομορφιά του τόπου μας και τα μνημεία του πολιτισμού μας στα πέρατα του κόσμου.

Μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι κι έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για εμάς και τα παιδιά μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους και Ευτυχισμένο το 2017!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print