ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί μαθητές,

Εύχομαι η σημερινή πρώτη μέρα στο σχολείο, να σηματοδοτήσει μια πορεία γεμάτη επιτυχίες. Επιτυχίες στην επίτευξη προσωπικών και συλλογικών στόχων αλλά και στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Μέσα από τα θεμέλια που χτίζει η οικογένεια και το σχολείο κερδίζετε τα εφόδια που χρειάζεστε για συνεχίσετε την προσπάθειά σας και να διαμορφώσετε μια προσωπικότητα εφάμιλλη των προσδοκιών σας.

Αρωγός και διαρκής σύμμαχος στη συνεισφορά του σχολείου να ενθαρρύνει τους μαθητές αλλά και να τους καθοδηγεί είναι ο δήμος Πύλου-Νέστορος. Επιδιώκοντας στη διαμόρφωση του καλύτερου περιβάλλοντος για την ανάπτυξη ιδεών και την μετάγγιση των γνώσεων που αποτελούν τα σχολεία μας, είμαστε κοντά σας για να επιλύουμε τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας και ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις σας με τον πιο άμεσο τρόπο.

Πέραν όμως από τον καθημερινό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης στο σχολείο που πρέπει να αισθάνεστε σαν το σπίτι σας, σας προτρέπω να χαίρεστε όλες τις όμορφες ανέμελες στιγμές, οι οποίες θα μείνουν αλησμόνητες σε όλη την υπόλοιπη ζωή σας.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κι εγώ σας ευχόμαστε καλή αρχή, καλή πρόοδο και στους δασκάλους και τους καθηγητές καλή επιτυχία στο έργο τους.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print