ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ 2015

Για μια ακόμα φορά η σπουδάζουσα νεολαία της Ελλάδας μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι. Οι διακρίσεις που σημειώνουν οι Έλληνες μαθητές και σπουδαστές σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο αποδεικνύουν στην πράξη την εμπεριστατωμένη γνώση και την άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση τους.
Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι οποίοι χάρη στη συστηματική προσπάθεια, την επιμέλεια και το οργανωμένο διάβασμα κατάφεραν να θερίσουν τους καρπούς χρόνων, με την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Πολύτιμοι συμπαραστάτες τους οι γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας τους την απαιτούμενη υλική και ηθική υποστήριξη.
Υποχρέωση της πολιτείας να κρατήσει τους νέους επιστήμονες, τα φωτεινά μυαλά, στον τόπο που τα γέννησε, ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας.
Ευθύνη όλων μας είναι επίσης να αξιοποιήσουμε και όλους τους νέους οι οποίοι αν και δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ακαδημαϊκό ίδρυμα, είναι εξίσου πολύτιμοι για τη χώρα μας, δίνοντας τους διεξόδους να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print