ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

«Αγαπητοί μαθητές,

Στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, μετά από δύσκολες κοινωνικές συνθήκες, λόγω της πανδημίας του Covid-19, όλοι βρισκόμαστε στο πλευρό σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι, η διαδικασία των πανελληνίων είναι δύσκολη, πολλές φορές φαντάζει φορτική και απαιτητική, η πραγματική δουλειά  γίνεται ατομικά και το γεγονός αυτό με τη σειρά του προκαλεί αναπόφευκτα άγχος και κούραση.

Παράλληλα όμως, χρειάζεται να σας θυμίσω ότι για να φτάσετε στην κορυφή, χρειάζεται σκληρή δουλειά, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις σας.

Είναι σημαντικό να αφομοιώσετε τις παραπάνω ικανότητες, γιατί με αυτές και μόνο μπορείτε να πετύχετε όλους τους στόχους στη ζωή σας.

Για το δύσκολο μέρος των αποτυχιών, σκεφτείτε ότι ποτέ δεν έφτασε κανένας στην επιτυχία χωρίς πρώτα να γευτεί την αποτυχία, να μάθει από αυτή και να συνεχίσει πιο δυνατός.

Οπότε, προχωρήστε με αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και αξιοπρέπεια, έχοντας πάντα στο νου σας, ότι η ζωή θα σας παρουσιάσει κι άλλες ευκαιρίες.

Αγαπητοί μου μαθητές,

οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι αυτές που καθορίζουν τη μελλοντική σας πορεία, αλλά η πίστη στον εαυτό σας και η αισιοδοξία ότι θα κατακτήσετε τα όνειρά σας και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

Καλή δύναμη και επιτυχία!»

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print