Νέα Σύμβαση Κατασκευής έργου για το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου του 2013 υπογράφηκε στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, η Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Ρωμανού» του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με συνολικό προϋπολογισμό τα 135.000,00 €.

Ανάδοχος του έργου είναι η Κοινοπραξία «ΤΣΙΠΑΣ Ν.-ΛΥΔΗΣ Ο.» με νόμιμο εκπρόσωπο της τον κ. Τσίπα Νικόλαο. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 8 μήνες.

Σχετικά με το έργο, πρόκειται να γίνει διαμόρφωση στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Ρωμανού με κατασκευή ενός υπερυψωμένου τμήματος . Στην πλατεία η πρόσβαση θα γίνεται μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων ραμπών. Επιπλέον  θα κατασκευαστούν σιντριβάνι, ζαρντινιέρες, πέργκολες αλλά και θα τοποθετηθούν κατάλληλα φωτιστικά σώματα. Τέλος προβλέπεται κατασκευή πεζοδρομίων σε σημεία γύρω από την πλατεία όπου αυτό είναι δυνατό.

Το έργο αυτό στο σύνολό του κάνει την πλατεία πιο λειτουργική καθώς θα προσελκύσει τόσο τους δημότες όσο και τους επισκέπτες να απολαύσουν την φιλοξενία της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά ενεργεί, ώστε να αναδειχθεί η φυσιογνωμία των οικισμών της, καταδεικνύοντας τη σημαντικότητά τους.»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print