ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Την πρώτη του συμμετοχή ως Δημοτικός Σύμβουλος είχε ο κ. Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, καθώς εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του, από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριο Καφαντάρη.

Ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος εκλέχθηκε ως πρώτος επιλαχών,  του επιτυχόντα συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», της εκλογικής περιφέρειας Νέστορος. Ως εκ τούτου, αποκαθίσταται το κενό που δημιουργήθηκε στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την παραίτηση της κ. Λαμπρινής Πετροπούλου, πρώην Δημοτικής Συμβούλου της ίδιας εκλογικής περιφέρειας και συνδυασμού, για λόγους σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα.

Νωρίτερα το μήνα Νοέμβριο, πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο, η ορκωμοσία του κ. Παναγιώτη Παντελόπουλου, ως πρώτου επιλαχών, του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού «ΕΝΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», της εκλογικής περιφέρειας Πύλου. Ο κ. Παντελόπουλος αντικατέστησε τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Καραμπάτσο, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, καλωσόρισε τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχόμενος μια καλή και εποικοδομητική θητεία, αναφέρθηκε δε στη σημαντική προσφορά της κ. Λαμπρινής Πετροπούλου και του κ. Δημήτριου Καραμπάτσου στα δρώμενα του Δήμου. Με τη σειρά τους οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεσμεύτηκαν πως θα συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση του Δήμου.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print