Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

«Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις  μαθήτριες και τους μαθητές, δύναμη για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, της φετινής χρονιάς, είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και θα εξασφαλίσει την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση ενός μακρόχρονου αγώνα και η αρχή για την επίτευξη των στόχων σας. Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Εύχομαι η περίοδος αυτή να είναι ήρεμη, χωρίς άγχος και γεμάτη ελπίδα.

Ας μη ξεχνάμε ότι, το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι με τις αποφάσεις μας, την εργατικότητα, την επιμονή στους στόχους, την πίστη στις δυνάμεις μας, το θάρρος, τη μαχητικότητα και τη σωστή κριτική σκέψη.

Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας, εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή για αυτές τις ημέρες και τους συγχαίρω για την μέχρι τώρα στήριξή τους στον αγώνα σας.

Εύχομαι σε όλους σας το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό και να ανταμείψει τις προσπάθειές σας.

Αγαπητά μου παιδιά,  σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, δύναμη για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις της φετινής χρονιάς είναι αναμφίβολα σημαντική και θα συμβάλει στη μελλοντική σας σταδιοδρομία και θα εξασφαλίσει την είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση ενός μακροχρόνιου αγώνα και η αρχή για την επίτευξη των στόχων σας. Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Εύχομαι η περίοδος αυτή να είναι ήρεμη, χωρίς άγχος και γεμάτη ελπίδα.

Ας μη ξεχνάμε ότι το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι με τις αποφάσεις μας, την εργατικότητα, την επιμονή στους στόχους, την πίστη στις δυνάμεις μας, το θάρρος, τη μαχητικότητα και τη σωστή κριτική σκέψη.

Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, σας εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή για αυτές τις ημέρες και σας συγχαίρω για την μέχρι τώρα στήριξή σας στον αγώνα των παιδιών μας.

Εύχομαι σε όλους το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό και να ανταμείψει τις προσπάθειες όλων.

Αγαπητά μου παιδιά, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!»

 

Παναγιώτης Θεοδ. Καρβέλας

Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print