Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού παρευρέθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος.

Ο Δήμαρχος μαζί με τα παιδιά φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σχολείου. Οι μικροί πρωταγωνιστές, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες που παρουσίασαν μετέφεραν τη  «μαγεία» των εορτών των Χριστουγέννων κι έστειλαν μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ελπίδας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλους. Οι μαθητές παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους τις δημιουργικές τους κατασκευές και προσέφεραν ως δώρο στο Δήμαρχο μια χριστουγεννιάτικη ζαχαρένια κατασκευή.

Στο τέλος της γιορτής ο Δήμαρχος μοίρασε στους μαθητές της σχολικής μονάδας Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα, στηρίζοντας τους σταφιδοπαραγωγούς του τόπου μας. Με την συμβολική αυτή κίνηση στόχος είναι οι μικροί μας μαθητές να συνδέσουν τη Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα με την καθημερινή τους διατροφή.

Στην γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας αναφέρει:

«Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει, με όλες της τις δυνάμεις,  έμπρακτα το εκπαιδευτικό έργο όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και να βελτιώνει τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print