Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2027

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Τσώνης συμμετείχαν στην Ενημερωτική Ημερίδα για τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 για τους ΟΤΑ α΄βαθμού, την Δευτέρα 21η Φεβρουαρίου 2022, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.)    σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου, στην Βυτίνα Αρκαδίας.


Η Ημερίδα είχε στόχο την ενημέρωση και προετοιμασία των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.


Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαμε στην Ημερίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε. και την Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, με θέμα τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα για την Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 που έχουν στόχο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες να εξελιχθούν σε μοχλό ανάπτυξης, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Δημοτών μας.
Βασικός μας στόχος αποτελεί η πραγματοποίηση των έργων τα επόμενα χρόνια, με εργατικότητα και συνεργασία, αξιοποιώντας κατάλληλα τα νέα Χρηματοδοτικά εργαλεία.
Εργαζόμαστε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε τις υποδομές του Δήμου μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».

Παναγιώτης Καρβέλας

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print